Friday, May 23, 2008

sate kajang+nasi goreng paprik+jus tembikai+abc teringin;)

Powerpuff girls pegi makan sate kajang tadi.
It was lotz of fun n tersangatlaaa kenyang.
Antara ramai2 orang kat meje deret atas tuuuu,
kitorang la paling lame gile makan,
huhuh, burn diet aku tauu, tp xpelaaa, mkn utk 2 hari tu, hehe sedapkan hati...

Tapi sonok, banyak gelak2, kuat2 lak tu,
betul2 rase cam bachelor party lak, ahaks;p xde kaitan langsung huh
Thanx aya kerna tersangatla baik hati utk membelanja,
dahle aku mkn byk gile mlm 2 kan,heheeee *wink ala simon cowell*

kitorang makan sate ayam 20 cucuk, hati 10,
huhu, sedap seh sate hatiii tapi xsuke sbab ade pedal or pdal??ntahle xtau lak ejaan die yg betui
masing2 order nasik lak tu, aku n wawa amik nasik goreng paprik n aya nasik goreng bese, tapi kuah paprik die mmg pelik arr, macam kuah sup g2, xpenah jupe akuu, seb baik sedaaap

pas2 aya lak yg mmg suke mkn banyak tapi xpenah gemuk2 teringin lak nak mkn abc afte tgok kapel kat sebelah tu order abc, pas2 bile aku tgok menu, rupe2nye name abc teringin, patutla aya teringin sgt nk try,hahaaaa, tapi ktorang kongsi jek 3 org abc tuh, hehe;p

pas2 aku n aya order jus tembikaiii, wawa spt bese setia ngan milo aisnyeer,hehe
sowilaaa xde gambar lak, kitorang masing2 mmg tgah lapar tahap gaban laa,
sampai jek makanan terus ngap ngap ngap,
tapi sempatla test power kamera baru aya jap balik tu, ops bocor rahsie lak,hahaaaa

banyak mende klaka mase kuar tu,
abg indon waiter yg pemalu,
trial ku utk mintak air kosong yg banyak2 kali,
n bayar parking syiling singgit2,hoho..tapi malas lak nak cite in detailll;p
juz wanna say i've funnn, thanx 4 being my housemate yg gilos2,hahaaaaa

okla, nak kena get packing nih, sok nak p kemaman,
jadi dayang pda a.k.a my rumet in upm, my projectmate n also hapens 2 b 1 of my best fwenss, nanti aku aplod gamba ekk,

daaaa, jupe lagi minggu depan, nak balik cuti seminggu nih,yuhuuuu!!!

3 comments:

circleinspoon said...

oooohhhhh waku mahu makan satay lagiiiihhhhhhhh!!!!!

rosealley said...

shedaaap kaaan sate tuuuhh, ngan abc teringiiin..slurp slurp

pandangdenganmatahati said...

"pas2 aya lak yg mmg suke mkn banyak tapi xpenah gemuk2 teringin lak nak mkn abc afte tgok kapel kat sebelah tu order abc, pas2 bile aku tgok menu, rupe2nye name abc teringin, patutla aya teringin sgt nk try,hahaaaa, tapi ktorang kongsi jek 3 org abc tuh, hehe;p"

kelakaaaaaaaaaaarrr :'D

Related Posts with Thumbnails