Thursday, October 1, 2009

bau nasi lemak menggoda jiwa..

banyak sungguh bencana sekarang, seriously takut pas baca link bharian yg lisa bg dalam facebook, teruk jugak klantan kena, harap2 tempat aku ok, insyaAllah, xkol ag umah ni tanye, masa2 ni xde orang pun kat umah, tawakkal jela..

semalam pun kuat jugak rasa gegar tu kat opis, awal2 ingatkan aku yang pening, rupanya mmg gegar betul, pagi td dengar kat hot fm ada caller tu dari putrajaya siap cakap sampai 3 kali gegaran semalam, huhuuu, tapi kan, tetibe aku terpk, nape ek sume orang dlm opis mase tu cam xpanik sgt, xde pun yg kejar2 turun dari opis, huish, rilek sungguh korang yek;p

okla, aku ni dtg awal konon nak wat keje, tetibe terfacebook jap, apdet blog la ape la, heee, biasela tu, amik mud..jap ag nak bagi lebih2 amik mud, nak makan nasi lemak jap, heeee

6 comments:

mun-e said...

ingtkan ade tepek rupa nasi lemak menggoda jiwa tu. haha

rosealley said...

xsempat amik gamba, da ngaaap, hee

dd dudu said...

fuyooo rosa parking depan opis hari ni :D

ReD said...

aah...ros park kete depan opis.. lebih tepat lagi, dekat ngan tangga nak naik opis...lalala~~~

rosealley said...

haha, cepat2 kagum, ari ni jek nak kagum pun nih;p

nursarah87 said...

sedapnye nasi lemak,
dah lama tak makan..

Related Posts with Thumbnails