Tuesday, April 26, 2011

chibi what are you doing?

apala agaknya chibi tengah buat sekarang ye??

biasanya kalau hari kerja, idzuan ada je kat umah, bolehla layan2 dia main jap, tapi minggu ni idzuan kena g ofis lak, semalam aku balik je dari opis nampak sangat dia nak main, asyik nak duduk main je kat master bedroom tu, bilik tu memang kitorang tutup setiap kali keluar, even aku xlayan dia pun dia still nak terkam2, rasanya mesti dia bosan xde orang kat rumah kot

elok da penat gigit orang, cakar orang, nak tidur kat orang lak, chibi ni ikut mood je tau tang tido ni, xleh paksa2 dia tido kat kita, nanti dia lari gak, tido kat belakang laptop la, kat cat tree dia la, so biar je dia datang sendiri, tapi semalam tu elok2 lak nak tido kat orang, sampai lenguh kaki aku duk bersila tahan dia tido, xnak bagi jatuh, haish, xsabar nak balik tengok si budak kecik tu

7 comments:

noname said...

^^

nuhan said...

hyee rose!

comel jek chibi^^

comel je kan perangai kucing? heehe :D

sama la hanum kalo xde kat umah asyik teringat je apa la kucing aku tgh buat kat umah..rasa nak balik umah cepat2.hihi

rosealley said...

hi hanumhae!!

woh, hanum ada kucing gak ke??best best, sgtla comel hanum, boleh terhibur tengok kerenah kucing ni, dahla comel, geram!!

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

ske baca ttg chibi..nguuu meow

rosealley said...

eh, femes lak chibi,haha,nanti aku update lagi ye

ummihasan said...

eheh.. dah nampak sihat lah chibi =)
comel.. comel.

rosealley said...

chibi berat tau skang, aku rasa dekat 2kg kot, xsabar nak g vet, nak timbang dia

Related Posts with Thumbnails