Sunday, October 9, 2011

the big bad wolf, auuuu

pukul 8 pagi da keluar, amik mama, pergi breakfast jap, by 9.30 da sampai kat MAEPS, semata2 nak kejar buku murah2 kat Big Bad Wolf Books Sale

 parking, then naik shuttle bas ke Hall A


beratur la jap, xrasa lama sangat pun, tu pun da ramai gak yang datang dan beratur depan kitorang, masuk2 terus serbu novel;p awal2 seronok sangat nak cari2 buku sebab lapang je, dalam sejam lepas tu da start sesak

hasil tangkapan, yuki dan belakang chibi:)

forgive the background, kotak2 tu semua nak buang tp xbuang lagi, pastu kasut ngan alas kaki hasil kerja MiuYukiChibi;p 

belah kanan yang banyak novel tu mestila semua aku punya, hee, yang belah kiri banyak buku programming  *yawn* hem, paham2 la sape;p

novel tu adalah rm8 je mostly, paling mahal buku yang kitorang beli adalah rm15 je, memang main ambil je buku2 tu, nasib baik dah set budget sorang xleh lebih 100, huhuuu

6 comments:

noname said...

hay how dare u yawn on programming book ;O

rosealley said...

*double yawn* ;p

nurul azida ahmad said...

banyakknyer rose! mmg betul2 murah ke? *menyesal tak pergi*

Sabtu aritu pegi maeps, tp teman cik abg memancing, kalau la tahu betapa buku itu murah, mesti pergi *double menyesal :(*

xara said...

ingatkan beli oven sekali.. hehe. Saya punya hasil tangkapan pun tak sempat dikira lagi. ekeke

rosealley said...

@zida@
sempat lagi zida, 16hb ni last:)

@kak suri@
haha, oven tuan rumah yg xleh pakai da pun tu, tunggu masa nak buang je, kira jangan xkira, mesti banyak, heee

nurul azida ahmad said...

oo yeke! hehehe...:)

Related Posts with Thumbnails