Wednesday, September 24, 2008

my new baby...


heheheeee,
nila barang yg aku beli dari yat,
memang da lama pun cari digi cam,
tapi disebabkan kedokut, xnak harga lebih 500,
tapi xnak yg cikai2nyer specs,
so dok tangguh2 je beli,
kebetulan yat nak jual kamera dia ni,
pucuk dicita ulam mendatang laaaa,
ni camera 2nd hand jek, tapi condition ok lagi,
n quite cheapla compared to harga kedai atau ebay,
mmg before nak beli 2, aku wat research dulu, kata org research kaaan,
it's Olympus U780, all weather(aku pun xpaham maksud mende nih),
7.1mp n 5 optical zoom, kira cukup la specs tu bg aku,
asal dpt tangkap gambar, n gambar 2 lawa2 pun da syukur
kadang2 aku rasa nikmat Allah bagi ni banyak sangat,
sbb mmg da lama aku cari digicam, yg murah tp ok,
tup tup yat nak jual kamera dia, kebetulan???
call it kebetulan, i call it rahmat,
banyak lagi event yg lebih kurang,
tapi xlarat n xingat da kalo nak cite satu2,
i am so blessed, Alhamdulillah:D

2 comments:

zealios said...

Dah ada kamera tu rajin2 lar bwk masa keluar ek. Hehe...bf awk tu malas nak bwk kamera dia yang bagak tu. Err...ada saper2 berminat tak nak beli kamera tu? :P

rosealley said...

da ada kamera, jadi xnak la(muka sombong nih);p

Related Posts with Thumbnails