Wednesday, February 25, 2009

Butik Online Saya:)

*This is a sticky entry, please scroll down for new updates*

Pengumuman penting!!

Saya dan partner in crime telah membuka butik online bernama Smiling Lolipop di http://smilinglolipop.blogspot.com/

Antara fesyen2 yang anda boleh dapati di dalam butik kami adalah seperti....







Butik kami menampilkan koleksi fesyen2 terkini dari Korea & Jepun dan menepati citarasa kami sendiri sebagai pengusaha Smiling Lolipop. Sekiranya anda turut meminati fesyen sebegini, this is the place for u:).

Jangan lupa berkunjung tau, owh owh dan jika anda menyukai koleksi butik kami, kami juga sangat sangat sangat menghargai sekiranya anda dapat war war kan kewujudan kami kepada kawan2, xkisahla melalui blog ke, dari mulut ke mulut ke, kami cukup hargainya. Terima kasih kawan2:)

Dari kami pemilik smiling lolipop=)

10 comments:

goasop said...

okeh. pesanan diterima. insyaAllah akan diwar-warkan kepada sekalian sahabat handai. =)

good luck!

rosealley said...

mekaseh mekasehhhhhhh:D

Geek @ Kedai.TV said...

good luck sis..but invest in your own domain lah macam tuh...lagi baik...

azrin @ www.azrin.net

rosealley said...

@geek@
tq tq:)
insyaAllah bila ade rezeki nanti bolehla psg domain sendiri

runescape gold said...
This comment has been removed by a blog administrator.
chika said...

maigod. dah lama carik baju kuning tu. maigod, nak nak.

rosealley said...

@chika@
hehe, order jela kalo nak, stok ade lagi:)

green apple said...

camne nak tau saiz eh?

saiz akak ni luar biasa sket..

rosealley said...

@kak di@
hem, kitorang bagi specific measure based on cm, nanti ktorang try cari ekk untuk bagi saiz s ke m ke gitu ek:)

MOHD. ADHA MOHD. ZAIN said...

salam.. jemput add my blog : www.myadha.com

Related Posts with Thumbnails