Monday, March 2, 2009

taraaa!!!season 3 heroes fever!!

hiiiiiii!!!aku da ada broadband.....okie tipu, broadband lilo(housemate) tapi aku rompak2 guna masa lilo xde, tapi xpe, xdosa sebab da gtau kat lilo awal2 nak guna, hehe

uuuu, lama gila xblogging sampai aku pun da xtau nak cite pasal apa, padahal macam banyak jek cite nak share, gambar2 pun selalu je aku amik kalo g mane2, tapi xpe2, nanti aku sort satu2 lah k, ikutkan dari petang td lagi aku nak update, tetiba ada season 3 heroes marathon kat star world, best best, dari kul 3 sampai kul 12 aku dok ngadap depan tv, kejung dah

aku rasa blogger pun da mogok ngan aku, tetiba je aku da xjadi follower blog sape, apekah??mushkil betul, dahla banyak gak blog yang aku follow, xpasal2 tau:( okla, tetiba da ngantuk, jumpa di lain post, daaa!!ku akhiri dengaaannnn....


layan layan;p

6 comments:

dd dudu said...

eh aku pasan follower aku dah kurang 2 orang... tapi aku xpasan pun sape, lepas aku tengok entry ko ni aku cek2 balik ha'ah laaa ikon gamba ko dah xde hoho, die auto delete ke? kui kui

rossaaaa cepat2 beli broadband, rindu kat entry2 koo ;)

ciare (^_^)v said...

ke mana ilangnya pipi gebumu?? uuu jelessss =P

pandangdenganmatahati said...

yeay ros sudah kembaliiiiiiiiiii :p

wah ross dh kuyus :p

rosealley said...

@dd dudu@
a'ah, mungkin blogger ada polisi xapdet sekian2, die terus auto delete, agak2 kalo aku xapdet setaun, terus blogger delete feature2 lain kot, haha

@ciare@
err, missing in action;p

@murni@
yeay aku da kembali jugak!!hehe

w a w a said...

ptt pon aku nmpk ko online mlm td XD

hanybunny said...

btol la rosseyyyy da kuruihh... ;)

Related Posts with Thumbnails