Tuesday, February 23, 2010

coffee..coffeee...

aku sangat2 hepi kalo jupe mana2 kopi yang aku suka, aku suka kopi yang xterlalu manis, xterlalu pahit, but should really balance in both taste, selalu2 cuba kopi kat mana2 restoran, most of the experiences adalah xbape nak best, hiummm

so imaginelah ke'excited'an aku bila jupe kopi yang best, sangat seronok ok, tanye en tunang kalo xcaya;p one of my current favourite coffee is....

black crunch coffee from black canyon!!!yummmm:D

4 comments:

mun-e said...

nyum nyum! i loveeeee black canyon coffee ;p

veesakura said...

really?i'll try it next time i go to alamanda.but da food is dreadful la.dunno bout u, but i really dun like da food.mayb i can only tapau da coffee instead.hehe

rosealley said...

@mun-e@
best kan, tapi xpenah try yg lain, sebab da jupe yg sedap;p

@veesakura@
food tu depends jugakla, penah dapat yg ok, penah dpt yg xsedap, penah dpt yg sedap, heee, nasib jugakla

Min Miin said...

i'm sorry..but i need to comment..it's looks sooooooooo yummy!!! :)

Related Posts with Thumbnails