Friday, March 19, 2010

hah sudaaah

tadi dok ym2 ngan idzuan,
die cakapla die dok baca series U Pink My Heart dr blog kak VP,
yang kisah percintaan kak vp ngan hubby dia tu kan,
pastu tetiba dia bagi 'idea bernas' lak,
mintak aku wat series camtu gak pasal kisah kitorang,
gedebuk terkejut, uhuk T____T
aku bukan xnak wat, tapiiiiiiiii aku ni kan pelupaaaaa,
takut lak die kecewa kalo series kitorang setakat 1-2 episode jek(ada ke series pendek tuh, huhuh)
kalo setakat cane kenal ape sume tu lehla, tapi in detail, huhuuuuuuu,
aku lupe bukan maksud aku x appreciate memory kitorang,
tapii mmg jenis aku camni, sangat senang lupa, uhuk,
sedih pulak, rugi xtulis diari dari awal2, senang sket kan aku nak refresh memori, uhuh
so untuk en tunang kepam(sempat ag nih), kalo la xtercapai hajat tu,
jangan sedih or kecewa tau, yg sy tau sy syg awak(walaupun awak kepam;p)

8 comments:

Idzuan Rosli said...

Muaahahaha...berusaha lar ek. Nak 3 seasons tau :P

rosealley said...

uhuk

suamihanyisterizuki said...

rose..

buatlaa...hihihi

same r hany pon memule mcm nk buat, tapi pelupe tu mmg dah sah sah ar, byk benda detail xhengat...

then,hubby ku tak bagi citer semua..dia suruh citer general jer...huhu xbeshhh ar...

tp,
rose dh dpt green lite buatlaa...;)

AnneWeeza said...

berusahalah!! u can do it ;)
~g la blk tmpt2 yg leh mengimbau kenangan mengusik jiwa...eceh!! ;p

rosealley said...

@hani@
nak cite general jela jugak, yang detail2 tu simpan(padahal luper;p)

@anneweeza@
thanx!!upm jela tempat mengimbau kenangan, hehee

~ ReD ~ said...

jangan lupa nama suaminya nanti sudah la ;p

rosealley said...

@linda@
ops, ape ek??haha, ade2 je ek linda

Ezzan Yusop said...

hahahahahaha.....apsal x buat novel je ros? leh dpt side income? ;p

cptlah tulis nak baca nak baca nak baca ;)

Related Posts with Thumbnails