Monday, May 10, 2010

jalan tar & mines

jalan tar was definitely worth it, got my tudung nikah, tudung sanding, veil n few etceteras there;) no need to tempah custom made tudung nikah dah, hee, kalau custom made, almost rm300 tu, huuuu, out of budget la, in jalan tar, walaupun xdapat custom made, at least dapat a decent tudung, veil n i am definitely happy with everything i've bought. n a piece of advice, sila ajak kawan2 bila nak beli barang2 wedding, sebab sangat membantu masa nak buat pilihan, thanks ezan, dd & keri! dan jugak en tunang:)

balik dr j.tar, singgah mines jap, cincin kitorang da siap diresize, so ambil terus, lepas tu jalan2 jap, ingat nak tengok wayang, tapi biasala mines, mana ada variety sangat, 4 movie je ada semalam, ip man 2, iron man 2, ice kacang puppy love & belukar.ip man & iron man da tengok, yang 2 lagi tu xminat. so jalan2 lagi, kaki da lenguh masa ni sebab da banyak menapak kat j.tar td. nak balik, awal lagi masa tu, so rehat jap minum2, nak borak xleh sangat, en tunang xde suara(sakit tekak), cakap pun slow2 je;p

dekat mines jugak, jumpa cadar untuk bilik pengantin. it was nothing fancy, but i love it! no satin for me, memang dari dulu xminat, kain cotton sahaja. simple plain cream(nak match ngan langsir cream), ada la corak timbul2 sket, tu je. nanti ingat nak beli fake petals, nak tabur atas cadar tu.

6 comments:

aYeNz said...

beli petal kt kedai bunga di alamanda..cantik2 kaler petals dia ada..

rosealley said...

ada kedai bunga ye kat alamanda?apa nama kedai tu yen?

aYeNz said...

hmm..xigt..tp kalau tgk dari depan..nmpk dia ada letak bunga2 plastik n hidup..n dari luar nampak bhg dalam gelap sket..masuk jer..sbb byk jenis craft n bunga..

masa termasuk kedai tu dalam tgh cari idea nk wat surprise for anniversary present utk apiz..hehe..petals tu ada di rak bhg depan kedai..murah2 je..cantik..i likee..rasanya satu aras dgn carefour 2nd flr..

rosealley said...

owh, akan ku cari nanti, thanx yen!

akuanakpahang said...

Salam perkenalan dan ziarah drp saya.

rosealley said...

salam perkenalan jugak:)

Related Posts with Thumbnails