Saturday, May 1, 2010

entri random buat kesekian kali

balik je dari bandung, terus batuk2, and xde suara, so di harap jangan la ade sesape tetibe rajin nak kol lak skang, nak keluarkan suara pun kena guna tenaga banyak, huhu, sian dudu yang kena dengar suara garau aku tadi, heee,

hemmm, bila nak update psl bandung ek?gambar da ada, tapi nak menulis, malasnyaaaaaaaaa, tapi bg can la, kena banyak rehat ni, sakit koooot...haha, sakit tekak je pun, xpun kita tunggu entri dudu ke ezzan ke, mereka lagi bagus dan rajin bab2 update blog ni:)

bosannya dok rumah, bosannyaaaaa, nak keluar, nak tengok muvi, nak ngedate ngan izwan, huhu, dulu aku gak yang beria2 pesan kat dia, xnak kuar dah pas balik bandung, nak jupe time kawen je terus, skang aku lak yang rase nak jupe, apekah..cakap belit2 tul

okla, nak sambung tengok cite grey's anatomy yang beli kat bandung ari tu, 1 siri tu baru dalam rm10.8, murah kan, non ori la of kos

6 comments:

Idzuan Rosli said...

Sian dia tak sihat. Rehat lar dulu kasi sihat pastu baru update blog. Gambar dah boleh ambik dari Facebook :-P

Aida Farisa said...

wah...wah..wah..... kamo beli cite kah??? citer pe lg??? nak pinjam... nak pinjam....


sian kamo rossa... rehat yer... smoga cepat sembuh... kihkihkih!!

rosealley said...

xbeli banyak aida, ongkos xbanyak sangat, hee, beli bloody monday season 1, grey's anatomy season 6, up in d air, 3 idiots ngan dear john:)

Ezzan Yusop said...

rossssaaaaa....ezzan pun sakit noks. demam, pening n sakit tekak. waduh2...ngapa ein kita ber3 saja sakit kecuali dd? hmm pelik...kehkeh!

cerita last song tu x ok uols, terlalu dari video cam. yg ok Fame and The Backup Plan tu je.

dd dudu said...

suare rosa x macam suara rosa tadi. konpius aku. ngeeee

rosa gelak juga x sperti gelak biasa rosa

kuikui. eh eh aku x gelak tau.

pu~

rosealley said...

@ezzan@
kite batuk n sakit tekak, uhuk2
3 idiots tu ok, tapi subtitle kejap2 je ada,huhu, tapi leh pahamla cite die, my name is khan lak stuck, grey's anatomy cd1 ok, yang lain xtengok gak ag

@dd@
haha, xkesahpun kalo ko gelak;p

Related Posts with Thumbnails