Friday, June 10, 2011

Domestic Short Hair Kitten For Adoption - 3 Months, Kiera from Puchong Jaya, Selangor - PetFinder.my

*sticky entry jap*


About The Pet


Introducing Kiera:



♠ Female, 3 months old.

♠ Has a unique facial feature, one black side and one white side, almost like she's wearing a half-mask :)
♠ Very human friendly, curious and playful girl. 
♠ Already de-wormed and de-flead.


Breed:Domestic Short Hair
Gender:Female
Age:3 Months
Color:Black, Gray, White
Size at Maturity:Medium
Hair Length:Short
Vaccinated:No
Dewormed:Yes
Spayed/Neutered:No
Health Condition:Healthy
Location:Puchong Jaya, Selangor
Adoption Fee:Free

If you wish to adopt this pet, please contact ~ Nitha ~
 ~ 016-6960434 / 012-3933527

*******

kiera ni kakak kepada chibi sebenarnya, dulu kitorang xamik sebab nak cuba bela kucing indoor,baru first time, takut xterjaga. muka dia unik sebab kat mata ada sebelah hitam sebelah putih, ada orang cakap muka yin n yang, hee, kesian sangat kat kiera ni, dah lama dia dok kat klinik vet, mesti stress kena kurung dalam cage sentiasa, jadi harap2 adala orang yang sudi baik hati nak provide penjagaan untuk kiera, kiera mesti sangat2 happy:) kalau tolong spread news(nak repost entri pun boleh) ni pun aku da cukup berterima kasih kat korang:)




2 comments:

aDieyZa said...

zana suka kucing tapi since duduk kat apartment, zana macam takut nak bela kucing.. takut kucing tu terjun dr apartment.. zana harap ada yg sudi utk jaga kiera..

rosealley said...

kita pun duk apartment zana, tapi yelah kalau ada kucing memang kena hati2, xleh buka tingkap pintu sesuka hati, harap2 ada yang sudi jugak

Related Posts with Thumbnails