Saturday, August 6, 2011

sabtu malam

hai assalamualaikum

kat mcd ni, teman idzuan ada meeting ngan kawan, so sesambil surfing, hari ni bukak pose ngan GCB je, huish, sedap la, lama da xmakan, tapi kenapa aku rasa makin kecik eh, ke perasaan aku je, dasar tamak, hee

makan ni dalam lepas isya', so iftar tadi,makan ringan2 je, kurma ngan rojak buah, tapi boleh tahan kenyang gak.

emm, xtahu la apa sebenarnya motif entri ni, haha, bosan kot, aku jadi peneman je ni, jap lagi nak tengok cerita korea la, sekarang ni tengah layan 49 days, best! tapi da last2 ni aku banyak skip2, biasa la cite korea, lama sangat, sampai 20 episod, ok daaaa:)

2 comments:

ZaNa aDieyZa said...

dah lama zana x pergi mcd.. tiba2 rasa nak gie pulak utk buka puasa..

rosealley said...

pegi la zana, gcb sedap!hee

Related Posts with Thumbnails