Thursday, April 2, 2009

moh makan sushi

hi kawan2:)
si pemalas lipash nak update blog nih berjaya gak update walau jarang2 sekali...

semalam after aku n lina g amik stok baru untuk smilinglolipop, kitorang g makan sushi king:D

sushi king, amik la sy jadi duta ekkk

lina ngan sushi terbarunya

sushi baru, balut ngan cheese, ok ok la

aku ngan sushi banyak2ku, seronokkk

okonomiyaki, yummy, dd yg ajar makan

kani tama maki, hidangan wajib nih

xdela, tuh je, saja je nak kongsi kegembiraan dapat makan kat sushi king, sejak2 wat sushi king card nih, memang makin ligat la aku ke sana, at least xyah bayar 10% service charge, makan ngan lina semalam pun, even aku rasa banyak, dalam 30++ la untuk kitorang berdua, mampu la lagi, sekali sekala jek, daaaa:)

6 comments:

dd dudu said...

cedapnyeee =]"

uhuk jeles tgk korang da kurus
eh rossa, berat kite same skang
klu berat ko dah jatuh lg bawah dr aku gtau eh, aku nak kejar

rosealley said...

ahaaaa, klaka jek ko dudu, ko xpe la lagi berat dari aku sebab ko lagi tinggi dari aku, huhuuu, aku yg kena turunkan ag nih

nothin much said...

sushi. makanan yg mkn byk pun x kenyang.
hehe. kalo nak kenyang kena mkn byk, tp bila mkn byk loya plak.

rosealley said...

@nothin much@
betul2, sushi makanan yg xkenyang tp muak, seb baik sedaaap:D

w a w a said...

aku tk dekkkkkkkkkk??

haha~
jgn lupa guna voucher 20rm tuh nnt~ bila strt eh?? aku pon lupa~

rosealley said...

@wawa@
lain kali kite g same ek wawa:D
1 voucher dari bulan 1-6, 1 voucher lagi dr bulan 7-12, aku pun xguna2 ag

Related Posts with Thumbnails