Friday, May 15, 2009

what's your real age???

tengah surf2 website oprah tadi, terjumpa la link real age ni,
teringin lak nak cuba, so buatla jugak test ni tadi,
website real age ni akan kira age kita based on health condition,
bukan based on calendarla, kalo based on calendar, aku pun leh kira sendiri,
macam2 la soalan dia tanya, bape berat, bape tinggi, family ada history penyakit2 x, dari segi pemakanan, dari segi mileage pun ada, kadang ade yang aku xreti nak jawab tu, aku main bantai je pilih, agak2 sama tu, aku tick, tapi banyak betul la soalan, biasanya kalo test2 yg banyak soalan ni, aku wat setengah jalan je, tapi entah tadi bersabar lak nak wat, hari jumaat kot:D
jawab dan jawab dan jawab....
sepatutnya umur aku 24.4....bila keluar result, real age aku ialah......


hehe, yer, real age aku ialah 16.3, tetiba excited, tah hape hape tah,
padahal test2 cam ni kadang bukan tepat sangat kan, aku tau tu,
tapi actually awal2 aku riso dapat real age lagi tua ke ape, haha, bukan apa,
pemakanan aku skang ni aku xjaga sgt la, sekarang ni, kita muda lagi,
xpela, xrasa sgt efek papepun, tapi kalo da tua nanti???
huhu, aku xnak la asyik sakit je nanti,
tengah berusaha lagi ni nak jaga pemakanan leklok,
tapi takes time la nak berubah pun, insyaAllah boleh:)

3 comments:

khaiza said...

tak pa start jaga pemakanan dari sekarang..Masa muda-mudalah kena jaga pemakanan kan...hehehe

noname said...

hahaha webtu tipu ;p mengaburi realiti ;P

rosealley said...

@khaiza@
a'ah betul tu, mmg kena jaga dari skang kan:) jom jom

@noname@
haha, xsanggup terima kenyataan la 2;p

Related Posts with Thumbnails