Monday, July 20, 2009

Harry Porter n Raja Berdarah Separuh

Edited:salah tajuk ar kat atas 2, patutnye Putera Berdarah Separuh, i'm cowiii;p

Review Aku Part2 yang aku xsuka
- xbanyak action, aku nak action nak magic banyak2
- action kissing banyak la, baik aku tengok cite romantik lain kan kalo nak tengok part2 kissing neh
- ending tergantung, nyampah laaa, siap aku cakap kat encik tunang, lain kali kite tunggu abih sume series la, beli cd n tengok dr awal sampai akhir, xdela frust sebab ending tergantung

ni just opinion aku je, n aku xreti la nak bandingkan ngan buku dia, mana lagi best, korang bleh tengok blog aya la kalo nak tau

nota terlebih: antara mid ngan klcc, aku lg suka wyg mid n aku lg suka surau klcc

8 comments:

ciare (^_^)v said...

hehe review kite 90% sama lahhh rose..cume aku suke part kissing2 tuh..kahkahkahkah =D

--uhh gedik sgguh, bini sape nii?? =P

rosealley said...

haha, ish malu malu;p haha, bile kawen xmalu da kot;p

ReD said...

itu psl la kite x mo layan cter series2 neh! hoho

dd dudu said...

hehehehe ros dan ciare, aku pun sebenanye nantikan aksi2 magic huk huk

noname said...

hoh dua2 xbest, pnuh sesak dgn org n mostly adalah non-malaysian ;P

ciare (^_^)v said...

pavillion the best =D

tp mahal sket T____T

pstttttt nak gambo kite lunch td..muehehe

rosealley said...

@red@
kite suke jek kadang, hehe, tp lg byk action lg best la, tp cite klaka tetap no 1 di hati ku

@dudu@
kan kan..huhuuu

@noname@
hem, memang la sesaak, esp hujung minggu, biaselaa tu

@ciare yg br jupe td@
pavillion tu aku cam xtau nak kaku sket(sume kedai mahal2, haha) tapi yg best pavillion tu ialah sebab ia ade j-co, shedaaap
gambar sok ek ciare, tunggu aku transfer ke laptop luh

circleinspoon said...

aku suka klcc. suraunyer besooo. ada kinokuniyaaaa. tapi kalo nak g tgk wayang kat sana? takyahla...abes duit parking je. sakit oooi

Related Posts with Thumbnails