Friday, July 31, 2009

malu pilu sudu garpuuuuu


hi kawan2 yang disayangi(mata bersinar ala ala sinchan),
sabtu ni korang free x???
sabtu bile??sabtu esokla, 1 hb 8 tuuuu,
kalo free, datang la ke hartamas square ekk,
kitorang ada join bukak booth kat situ,
ari sabtu lepas pun da tambah stok baru semata2 nak bukak booth,
sampai demam2 tau g beli baju, huhhu...
tapi xpeee, demi booth dan koraaaang;p
tetiba cam segan, sebab ramai blogger2 femes yg bukak booth kat cna..
siapelah kami???hanyalah, pemblogger yg malash lipash nak update, haha, ayat drama,
so xnak bg segan2, kamu2 yang disayangi datangla melawat ekkk,
datang je, xkesahla nak beli ke x pun, janji kite enjoy, haha,
c u there yaaaa!!

muke berharap;p

1 comment:

murni^^ said...

betul ni??? stakat datang tp x beli pon xpe?

betul??? tak marah??? (mata sinar2 kucing dlm shrek) =p

Related Posts with Thumbnails