Sunday, July 5, 2009

ice age 3

memang best!!!dari tahun lepas ag aku dok tunggu cite ni, bile tau da nak kuar 1 julai, terus gtau encik tunang nak tengok, hehe, tapi puas hati la, aku lagi prefer ice age nih dari transformers, mmg asyik gelak je dalam wayang..

walaupun aku rasa cam da banyak part yg dia tunjuk dalam gazette, but still ada banyak lagi part yang kelakar, siap ada sorang mamat kat depan ni, orang lain xsempat gelak ag, dia da gelak, aku pun xpaham apa yg dia gelakkan masa tu, haha, aku pun mls nak citer panjang, g la tengok sendiri k

sangat comel ok muka diego, manny ketakutan

si pencarik kacang ni pun da jupe rival a.k.a lover baru

haha, sid ngan 'anak2 angkat' baru dia

depan tu buck yg sewel, addition to the team

anak ellie & manny, peaches yg comel

9 comments:

Ezzan Yusop said...

ohhh...kak maizon gelak dlm wayang.. ok ok, boleh bayangkan. heheheheh! :))

ciare (^_^)v said...

kompom nk tgk rabu neh =D yeayyyyyy...i love ice age =D

ReD said...

seriously KELAKAR!!!
kite pn asik gelak aje tgk cter tuh!huhu.. penat gelak aje.. haha

kite tau knape mamat tu gelak b4 org len start gelak pdhal x klakar pn scene wktu tu... sebab... mmg kalu tgk cter tu, susah nk lupakan scene klakar.. (bercakap mengikut pengalaman dri sdri..hikhik)

kte pn ala2 mamat tu la.. cuma x la gelak kuat2 time tgh senyap tu kan..tahan gelak j la smntara nk tggu scene lawak yg berikutnya..hihi..sakit perut kte nk tahan gelak.. wahahahah

anneweeza said...

betul! betul!

klakar gile!!!! =D

5 stars for ICE AGE... =P

rosealley said...

@ezzan@
ezzaaaaan!!how dare you???hahaah

@ciare@
g la tengok, ngan suami tercinta, hehe

@red@
kan kan, penat gelak jek, a'ah, betul kot linda cakap 2, die tingat scene2 klaka la tu

@anneweeza@
tambah ag 5 bintang!!!

ReD said...

kan..kan..kan...btol kte cakap!
dok terpk scene klakar td, tbe2 masuk scene klakar yg baru... bersambung2 la gelaknyer..hoho

alhmdlah la stakat ni kte xde dgr brite yg ade org mati sbb gelak tgk cter tuh..wahahahaha

rosealley said...

@red@
mati???haha, jauh tul pk, haha

ReD said...

ye ar MATI!
sb.. gelak smpai putus nafas..hoho

ciare (^_^)v said...

alaaa tak tgk lagi lah.sbb serbu harry potter dulu.ngeh3

Related Posts with Thumbnails