Thursday, April 15, 2010

italiannies

since 10 april is izwan's birthday, so aku suruh dia decide mana nak makan, aku belanja, so sepanjang perjalanan tu dia dok fikir nak makan apa, haha, klaka, dari times square tetibe g midvalley, yelah, jarang2 kot aku nak belanja, mestila kena cari yang lain dan mahal dari biasa, xpe2, untuk tunang tersayang, setahun sekali je pun;p

so decide ke italiannies(not sure ejaan ni betul x), located in gardens


free, 2 roti biasa, 2 roti fiber ngan olive oil, sedap:)

his drink: lupe da apa, ala2, tropical fruits kot, ada rasa pineapple n masaaaam:(
my drink: macchiato, first time try, sangat pahit, tapi masih boleh diterima, paksa2 izwan minum tapi seperti biasa gagal

spagheti meatball bolognaise. kat sini cukupla kalau amik 1 menu je, n cakap for sharing, ni pun da banyak tahap gaban. xabis untuk 2 orang, 3 orang kongsi pun cukup rasanya

meatball itu sangat lah besar, meatball terbesar pernah aku n izwan tengok, memang sangat besar, tengok banyak kali da cakap besar nak stress kan betapa huuuuuugeeeee meatball itu, tu pun xleh nak abis.

owh spageti tu kuat rasa tomato, so not my taste la, mungkin rasa spageti bolognaise yang asal memang rasa camtu kot, enggak tau dong


dessert: vanilla pie, emm ice cream vanilla kat atas, ice cream chocolate kat bawah n ada crumb oreo yang keras kat bawah tu, n with chocolate sauce, okla jugak


3 comments:

Idzuan Rosli said...

Lain kali nak order Cabonara lar plak XD

nuhan said...

rose, dessert tu nmpak sgt menarik n mcm sedap! hee :D

rosealley said...

@idzuan@
carbonara lagi sedap:)

@anum@
boleh tahan, makan tengah2 panas lagi sedap, hee

Related Posts with Thumbnails