Saturday, April 3, 2010

seriously depressed

seriously aku depressed sekarang,
dah berhari2 ngadap kerja yang sama, tapi still aku xleh nak solve,
aku rasa cam da jumpa dead end sekarang,
apsal xde idea ni??????
sebenarnya, ex officemate da ada wat keje yang lebih kurang aku wat,
so aku sebenarnya boleh je refer kerja, and in fact yang tula aku tengah buat sekarang...
tapi.....susahnye nak faham coding orang lain, huhuuuuuu, susah sangat,
lagi susah kalo nak apply coding tu dalam kerja kita,
kalo nak guna semua part xpela, bolehla aku guna terus kaan, xyah paham2,
ni main nak amik satu part je kot, nak guna pun kenela faham kot, yg mana aku kena amik yg mana xyah
dahla keje ni lama da delay, sebenarnya xniat pun nak delay,
tapi bila aku da buntu, aku terus malas nak wat, sekarang keje ni nak anta minggu depan,
nak xnak kena la siapkan jugak, tapi xdapat2 ag weh, aku dok ulang2 wat benda sama jek ni,
uwaaaa nak nangis!!!

5 comments:

ciare (^_^)v said...

rose, nape tak refer kat expertise..msti ada senior kan?aku kalo ada masalah yg amek masa berhari2 tu terus aku menuntut kat senior...huhu

rosealley said...

da refer da tadi, alhamdulillah, dapat da idea nak wat cane, slow2 tengah wat la skang, hee

w a w a said...

sabar yuk kamu~

dd dudu said...

hehehe lagi siket je tu rossa :D

chaiyuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!! (jerit sampai berdesing telinga ko hehe)

etomyam said...

tak mo stress woo..rileks n sempoi aje hehe

Related Posts with Thumbnails