Sunday, March 13, 2011

chibi

meet our new family member.....chibi chaaaaaan:)


date adopted: 12/03/2011
place adopted: bandar puteri vet
age: 2 month
weight: 0.5, sangat kurus sampai boleh rasa tulang

adalah sangat kecik bila dok sebelah water filter

condition: a bit comot sebab xleh dr xbagi mandi bersih2 lagi, takut selsema, still kena bagi antibiotik, sangat manja dengan orang, tapi suka terkejut, bunyi bising sikit terkejut, mungkin sebab sebelum ni dia direscue kat pasar borong, jadi agak beware kot

sebenarnya, chibi ni male, patutnya panggil chibi kun la kaan, heee, tapi since awal2 aku da niat nak amik female, dan memang dah niat awal2 nak panggil chibi chaaan, dah xnak tukar sekarang;p

14 comments:

Ezzan Yusop said...

nak panggil gak...chibi kunnnnnn!!!

rosealley said...

nooooooooooo, hahaha

Apple Cute said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........nasib baik bukan cibi.....kuikuikui tp kenapa chibi can? :D

dd dudu said...

comelnye comelnyeee

rosaaa, citelaa cane korang leh jumpe chibi ni, caneee korang leh angkat (adopt) si chibi ni heeheee


yang benar
-dd chann-

rosealley said...

@ayu@
chaaan tu dalam jepun, panggilan after nama perempuan, hee

@dudu@
ok insyaAllah aku cite, hee

aYeNz said...

waaah...chibichubby..hahaha..make sure dia jadi mcm maru..sihat..hehe

rosealley said...

yosh!tengah berusaha, haha

ummihasan said...

waaa.. eros dh ada nate 'angkat'.. bela molek2 deh.. nnt nk main.. jgn takut mandi kan dia..sediakan towel, pasir etc.. huhu.. nak jugak, tp xlehla.. tggu Abdullah besar skek.

rosealley said...

@ummu@
towel pasir sume da beli siap2 ummu, preparation sebelum adopt, heee, nak mandikan dia kena lap2 je dulu skang, tunggu da sihat sket, leh la mandi betul2:)

Seri Mas Nurwani said...

comel. rajin ros bela kitty.hehe

btw rose kena tag award. sila pergi ambil kt blog seri:P

rosealley said...

wahhh, nak kena sediakan speech x??haha, thanks!

w a w a said...

ouchhh kucing keeeeeeeeee~~ *smbilkerutkening*

rosealley said...

haha, tau dah ko xsuka

w a w a said...

haha aku mampu senyum je kehkeh ;p

Related Posts with Thumbnails