Thursday, March 3, 2011

dream high


my current favourite kdrama


i could watch this series over and over again, sekarang pun asyik dok ulang je kalau part2 best tu, idzuan pun da biasa dengar aku dok gelak sorang2 kat depan laptop


one of the scene, sedap2la suara diorang, suka!

my favourite couple:)

9 comments:

Seri Mas Nurwani said...

rose aku pun dah habis tgk drama ni. memang best gila. lagu pun best-best:D

rosealley said...

best kan!!tetiba rasa nak pandai menari menyanyi, haha

Seri Mas Nurwani said...

betul2. rasa cm nak pandai nari nyanyi cam diorg. aku paling suka suara pil suk! hehe

rosealley said...

samela weh,merdu betul aku rasa suara dia, cam serak2 tapi sedap sangat,dahla comel!

w a w a said...

erosssssss!!!
tahukah anda 2org dr meka nih adalah ahli 2PM??

wahhh ko dpt bygkn betapa aku tgk jek citer nih, aku gelak pastu berangan, pastu gelak pastu berangan pastu malu kuikui~

siyes, citer nih ssh nk expect jln citer dia, tuh yg wat aku bahagia tuh....

wahhhh...klip ko ltk nih pon feveret aku nih...taecyon mmg suka dance ape2 lg SNSD...

ohhh IU jugak sgt laaaaa comei ohhhhh!!

owh aku bahagia ko suka tgk heee ;p

rosealley said...

haha, sabar wa sabar, aku tau yg dua org tu 2pm, tulaa, masa dok tengok ni, pk gak, wawa mesti ada tengok cite ni, tambah2 da ade internet kat umah, hihi, mesti ko eksaited setiap kali part diorang kaaaaaan??hee

w a w a said...

hahaha segan ai ;p
ha'aa aku tgk yg kt channel 391, br excited tp kdg2 dh tak sbr tgh jek yg dh dload XDDD

kehkeh...cm bese laaa aku, kuar part dorg aku nyengih jek kuikui...dh ada internt pon aku tk tau nk tgk ape, byk sgt yg nk ditgk hahaha XDD

rosealley said...

haha, arashi ko tengok lagi x??hihi

w a w a said...

kehkeh..terabai jap sbnryna kuikui ;p bkn jap, lama sbnrnya hahahaha XDD

rasa brslh bleh?? XDDD

nak wat cmna, meka2 yg br nih lg laaaaa ermm ermmmmmmmm *malu* tkpelaaaa hahahaha XDDD

Related Posts with Thumbnails