Thursday, July 21, 2011

khamis yang...

aku stress sangat pagi tadi. sebab apa xpayahla nak cerita, cuma ni semua sebab kecuaian sendiri, kesalahan sendiri. kadang sedih sangat, kenapala banyak sangat dugaan pasal menda ni menimpa aku. pastu rasa macam xde tempat nak mengadu. tapi bila fikir2 balik, Allah ada je nak mendengar, dan mungkin jadi benda2 macam ni supaya nak ingatkan aku, jangan lalai sangat, mungkin

pastu tadi, aku di evaluate sebab dah habis probation, alhamdulillah, berjalan lancar, kot...rasa macam segala kerja keras kita tu berbaloi, at the end of the day, people will see what u r contributing, bolehla legakan hati sket.

xboleh fokus kerja sangat ni, rasa macam nak amik half day je. tapi balik rumah pun bukan boleh buat apa gak, paling2 pun tido. 


4 comments:

xara said...

balik rumah boleh bermanja dua ekor yg di rumah tu :D

rosealley said...

sudah 3 ekor sikalang, hee

xara said...

woo.. bila masa bertambahnya?

rosealley said...

sebulan da kot, heee

Related Posts with Thumbnails