Thursday, July 21, 2011

sokongan

kadang kita buat sesuatu perkara tu atas sebab nak bagi sokongan kat orang tersayang
like page, kemudian like gambar sebab semata mata nak vote padahal xpernah berminat dengan page tu
tengok cerita yang kita xsuka sebab orang kesayangan nak tengok
dan, macam sekarang..aku buka channel 801 tengok game malaysia lawan chelsea padahal aku xminat bola
sebab apa?...sebab si idzuan pergi tengok bola T__T
padahal xpernah minat pun, tapi entahla, haha, sunyi kot bila dia xde
rasa xsampai 5 minit kot ni tengok;p

2 comments:

lina said...

betul tu ros, kdg2 kita kena support kesukaan husband kita.

ReD Linda said...

mmg kena jadi seorang yang sanggup berkorban / talam 2 muka seketika smata2 nak LIKE bnda yg kita x LIKE.hehehe

Related Posts with Thumbnails