Thursday, June 5, 2008

Ku Ingin Kamu

ngantuks bangaaat, tapi nak kongsi song of d day, xpuas2 dengar lagi nih



Romance ( Ku Ingin Kamu)

p/s:xtaula ape kaitan cite korean nih ngan lagu indon nih,hiummm

4 comments:

ciare (^_^)v said...

roseeee....nk tgk gamba btunang (^_^)

pandangdenganmatahati said...

rose .. nak tinguk jugak hehe

dd dudu said...

aku dah tingukkkk ;D ros yang cantik dlm kehijauan hehhehee ;p

rossaaaaa sukeeenyeeee aku sbb ko sukeeee laguuu niiiiiiiiiii uh uh :'o jum kite wujudkan kelab suke lagu ni hehehe ;p

rosealley said...

*ciare & pandangdenganmatahati*
sabaq ekkk, xnak la bagi bogel2 cam2 jek, nanti aku carik sket hiasan untuk gambar2 aku tuh;p

*dd dudu*
jom2, aku suke bangat lagu nih, tenkius muchas graciassss dd dudu!!

Related Posts with Thumbnails