Thursday, June 19, 2008

my engagement pics

bak kata tajuk tu....
dan jugak sebab aku dah janji....
ini dia gamba2 tunang aku tu ek..
sile la puji lebih2 ;p

before sarung cincin kot..dup dap

sesi bersalaman dengan bakal mak, ayah n nenek mertua *wink*

sesi bergambar2 dengan keluarga dan sahabat handai..heheee


make-up was made by akak aku yg pakai tudung purple tu
dan kerana kami sgtla amatur untuk mekap2 nih,
hasilnye...hmm hmm, cantik cantik buah ajek;p
lagi 1, mr kepam a.k.a izwan pun disarung cincin jugak ari 2
saje je kaaan die 2,hahaaa

10 comments:

dd dudu said...

santek santekk cam muke heroin autumn in my heart tuh hehehehe

rossa napee kamu x taruk gamba mr. kepam di sarung cincin ;p

rosealley said...

ko ni mase aku xpakai lawa2 pun o cakap aku cam heroin 2 kaaan, hahaaaa

actually, bile aku tgok2 balik..
gamba aku dsarung cincin xde la pulaaak, mungkin kat kamera abg aku kot, soooo sudah semestinya aku xnak letak gamba iz1 disarung cincin, tp aku xde...x aci oooo;p

pandangdenganmatahati said...

waaaaaaaaaaaahh jelesnya! :p

jelesnya muka ross mcm heroin autumn in my heart y sakit kanser tu hehe..

pandangdenganmatahati said...

ros..lupe nak cakap .. congratz dah bertunang :p pasni dd dudu ngan kheri plak..muahaha .. same2 kta aminnn :D

dd dudu said...

jahatnyee muniii sbb g kate heroin yg sakit kanser hak hak hak terus runtuh kegumbiraan ros lepas aku puji die td :'D

hellooooo... manee deee... dd dudu ngn kuro n shiro laaa ;p

kikikiki

rosealley said...

hok hok tau xpe..sakit kanser???hahaaa, kuciwaa aku tauuuu, mmg runtuh kegumbiraan laaa,hahaaa drama queen;p

kan kan muni kan??kite tunggu jela bile c dudu ngan kuku nih nyer turn laaak,siaaap la kalo xpanggil,huhuh

linies said...

beria salam.. mcm br siap nikah plak.. hahaha.. =p

rosealley said...

kalo nikah, mestilaa cium tangan hubby lakss, hahaaaa;p

lina said...

hehe.. x puas la tgk gmbr2 nih.. nanti aku dtg fac tgk kt laptop ko ey?

rosealley said...

hehee datang la datang

Related Posts with Thumbnails