Wednesday, October 22, 2008

bulih??xbulih??

jadual menu dicipta oleh encik tunang untuk cik tunang yg selalu ngadu makin tembam

7.30 - susu anlene, //mula2 dia cakap anline, ngihiii;p

10.30 - kuih(2-3)/roti tostem, //mahal la tostem, huhuuuuu

1.30 - Nasi+lauk+sayur(jgn byk2), //baik bossss

4.30 - biskut/roti/kuih, //cucur udang kira kuih kan;p kidding2, jgn mrh encik tunang

7.30 - "Say No To Nasi"(better amik sup ms2 ni), //yeah, say no!!!mende lain??

10.30 - buah.

susah2 je encik tunang niii, i will try me best 2 folooo, erk, boleh ke???huhuuuu

picture is courtesy from icanhascheezburger.com

9 comments:

dd dudu said...

susahnyeee (T_T) nangess tersedu2 sob sob

chaiyuk ros

emm tp encik tunang ade tawarkan adiah pape x klu cik tunang berjaye ;p

rosealley said...

susah kaan, susah sangat, tapi kalo ngan ko bole la aku cakap ni, ngan encik tunang xleh, ngeh ngeh

eh, bagusla ayat ko 2 dd, cadangan yang bernas, nak mintak adiah ape ek???;p

lina said...

ewoss... aku pun penah dibuat jadual jugak oleh 'en pakwe'

tapi bukan mkn je, tdo pun same. tapi aku x ikut pun.. ;p

penat 'en pakwe' tulis sms

rosealley said...

cian encik pakwe, susah2 je dia tauuuu, haha, aku pun xleh nak janji aku ikut ke x ni, cuba jela mana yg termampu, yg nasi 2pun merayu2 baru dapat masuk dalam menu;p

lina said...

kalo ikutkn menu tuh leh berjaye rasenye.

byk kali pkr pemakanan kt whi ckp kalo nk berjaye, kne mkn ikut time.

bfast paling pntg. bfast tentukan intake lunch kte. kalo kte x bfast, pastu lunch msti mcm gaban kite mkn. tuh yg de kalori brlebihan tuh.

tips yg slalu aku dgr kt whi ;p

w a w a said...

kuikui~
yg pasti, aku tiada kena mengena ngn jadual pemakanan ko~

tp kan, tp kan...
nk report pd encek tunang laa..
td kan td kan, cik tunang mangan...
semalam mlm lak dia mangan.....

ari sebelum smlm ptg, dia lak mangan...ermm...
sume2 yummy laaa cencek tunang!!!!

kuikui... *gelak jahat smpai mata berapi2*

rosealley said...

@lina@
tips2 tu memang selalu aku dengar, banyak kali dah, haha, ikut je x;p

@wawa@
errr, aku da cakap kat encik tunang minggu depan baru stat, ngeh ngeh

pandangdenganmatahati said...

hahahha aku gelak jek ngan ayat wawa :'D

ohhh ross aku pon sgt.. sgt bambam dah ni wuwu sume gambar pon udah ade double chin y xboleh dsuruk uhuk

rosealley said...

@muni@
ayuh muni ayuh, kita berusehe, oat oat oat, huhuh

Related Posts with Thumbnails