Thursday, October 30, 2008

M.N.U.

hi cik bloggy,
owh M.N.U tu stands for My New Update,
pengaruh cerita Bring It On la ni
sori lama xborak,
sibuk sikit la sekarang,
hujung minggu ari 2 dah penuh,
sabtu me n encik tunang kuar jalan2 kat midv,
tengok cite jepun T.P.T.M.D a.k.a '10 promises to my dog',
besst, ada part klaka, ada part sedih,
simple story but with beautiful storyline,
rasa cam nak bela anjing jee after tengok cite 2,
tapi anjing yg comel je aku nak,
yg macam kat flat ni, mampuih aku xnak, huh
actually dalam internet pun da ada cite ni,
tapi sebab xde cite lain yg best(hsm3 ramai sgt lak),
tengok je la cite ni,
sapa nak tengok leh klik link ni,
pas2 g makan kat yo sushi depan big apple,
huh, xsedap, dahla mahal, makan 4 plate je da kene 50++
last2 dalam kul 6 encik tunang ajak g makan sushi king,
sebab tunang dia ni da kempunan sgt nak makan sushi king puas2,
kitorang makan 9 plate, puas hati aku,
since i am officially a sushi king card member, vanggaa vanggaa, haha
dapatla diskaun 10%,
so overall kitorang makan hanyalah 40++, sangatla berbaloiii
mekaseh encik tunang:D
ohh ada jupe bik n ciare kat mid, tapi xsempat la nak borak lama2...
ahad lak ada open house hafiz,
jupe muni, dd percuma keri, n makan banyak2,
pas2 g jalan2 kat shah alam shopping complex,
ada cake decoration making contest sempena deepavali,
tengok jela, masuk kang takut menang lak, haha,
hari isnin abg demo wat open house,
tapi xsempat nak pegi, huhuuu, banyak keje la,
nak kena submit markah amali student hari selasa:(
selasa rabu bz bz bz bz bz betulkan n tambah fungsi2 sistem,
sistem wat je, tapi part mana untuk master contribution aku pun xtahu,
lemah semangat la bila pk pasal master ni,
dahla nak kena present progress report ni,
lariiiiiiiiiiiiiiii~~~
hari ni aku rehat je rumah,
puas hati,
dah kata ada cuti 2 hari sebulan,
aku baru je cuti sehari bulan ni,
mustilaaa kene manfaat kan cuti tu secukup cukupnyaaaa
lagipun partner in crime(cik pida) xdatang sebab demam,
so xbest la dok opis sorang2,
dahla cik wawa pun xde jugaaak, ni sume alasan kukuh niii,
okla, mata ni macam xlarat je nak bukak, dia letih kot dok bukak lama2,
nak kena tutp jap dalam sebarang sejam 2 jam,
jumpa lagi cik bloggy:)

owwh, i prepare some pics for u cik bloggy, enjoy yaaa







**comel kaaan ini anjing...**









**my sushi king card with freebies**











**O.H.H(open house hafiz)**







**the boyz err men err**









**cake deco contest**









**S.A.B.B**



6 comments:

goooooood girl said...

Well well well......

circleinspoon said...

hok...cukuplah bring it on tuuuuhhh~~~~

dd dudu said...

eh bukan yg g open house hari tuh yg pegi, keri percume dd, idzuan percume ros kuikui

:P

rosealley said...

@circleinspoon@
sok nak tengok bring it on yg first lak;p

@dd dudu@
err idzuan pakej ngan ros, 2 yg betul, haha

circleinspoon said...

@eross
oh tidaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk

rosealley said...

hohohoooo

Related Posts with Thumbnails