Monday, October 13, 2008

mission possible

ari ahad tu aku ada misi....

misi apa???

misi penting jugakla, yang melibatkan masa depan aku, huhuhuh


iaitu....

misi g open house bakal mak mertua

penting ooo, kene amik hati mak mertua 2, baru amaan kehidupan selepas berkahwin;p

seb baik la ada dayang dd dan dayang lina yang sudi meneman,

n bila dd ada, mestila pakej percuma keri, yang sudah ade nasik jenama sendiri, hahaaa

enough said, enjoy d pics je la yee, tangan aku ni bukan bole naip lame2, alergik;p

amik tenaga dulu ngan makan2, jap lagi nak tolong2 mak, ops sori, bakal mak mertua memerlukan tenaga yang banyak, dayang2 pun wajib menolong, ngeh ngeh

tolong2 kat dapur, rajin kan kami, muka aku mmg berminyak bangat time ni


hasil tangan masing2, bawang n oren 2 hasil tangan aku, keje org amatur mmg cam2 yaa, yg telur, salad, timun, tembikai 2 xingat da sape wat;p


ruru n dudu..


aya n wawa yang tengah mencekik


last but not least(ayat karangan B.I aku yg cliche), jutaan terima kasih kat dd dudu, lina lulu n keri kuku sebab teman aku, mekaseh banyak2, kalo korang xde, memang terkedu kelu malu sipu sudu garpu la aku sorang2 kat cna, mekaseh yaa, words just not enough to say how grateful i am 2 u, kalo nak ajak aku p umah bakal mertua, jangan segan2 la, kecuali keri laa, ko da bese da kaan, ngeh ngeh

5 comments:

pandangdenganmatahati said...

ros.. napa osmet mu x tolong jadi dayang? wah kena import 2 dayang dr indon plak ngeh ngeh

rosssaaaaaaaaa kamu dah kurus loh
gambar ngan dudu tu nmpk kamu lg kurus dr dudu .. jom lariiiiiiiiii dr dd!!

hehehe

dd dudu said...

bukan sbb aku yg makin gemuk ke hik hik puk

ros, aku pun baru update pasal tu ;p tp kite 3 sume gune gamba lain2 hehehhe aku beselaaa pilih2 gamba yg xnampakkan aku gemuk jek ;p hahaha

rosealley said...

@pandangdenganmatahati@

"rosssaaaaaaaaa kamu dah kurus loh
gambar ngan dudu tu nmpk kamu lg kurus dr dudu .. jom lariiiiiiiiii dr dd!!"

waaaahhhh, sonoknyeee aku bacaaa, xpenah ni org cakap aku lagi kurus dari dudu, kembang kembang, hahaa, aku pandai2 la kaver cik muni, banyak lemak tersembunyi tu, ngeh ngeh, pandai2la nak survive;p

@dd dudu@
ayuh apdet ayuh, nak g baca entri ko lak ni

Riezal said...

ewah ewah.. rajin2 semua control ayu abis :D

rosealley said...

tau xper;p

Related Posts with Thumbnails