Monday, August 3, 2009

preparation nak bukak booth

hari jumaat malam tu kul 2 pagi baru kitorang tido,
penat bangat oo, nak iron2 baju, iron punye iron, xabih2 ag baju, ehh,
rase cam sket jek baju kitorang,
sekali kira balik, almost 50 helai la jugak baju kitorang neh, cam xcaya jek da banyak tu,
xcampur lagi baju2 yang da jual tu, alhamdulillah,
harap2 berkembang la lagi butik kitorang neh
lepas tu dok pasang price tag lak kat baju,
certain2 baju senang jek, sebab da ada tag kat leher, just tulis jek,
tapi yang xde tu, penat la sket, nak kena jahit ape mende lak,
last2 sekali, mane yang aku boleh hafal harga tu aku hafal jek, haha,
dalam hati neves jek pasal esok
esok nyer cite tu dalam entri lain, daaa:)

3 comments:

ciare (^_^)v said...

gugugugu...gamba kamu & lina da masuk blog ceeramoon...cewahh :)

so amacam?bisnis kencang x? =D

dd dudu said...

waa nampak muke rosa, lina dan idzuan kat blog ceera :D

rosealley said...

@ciare@
alhamdulillah, doakan la biar biar kencang sekencangnye lagi, hehe

@dudu@
haha, yoyo jek;p

Related Posts with Thumbnails