Friday, December 11, 2009

cherish the memories

masa tengah berfb td, tetiba kak nah(coursemate upm) aplod gamba2 lama masa kat upm tgah ada event kat excel camp training kat n9, terus belek2 gambar tu, klaka pun ada masing2 masa dulu, beza la jugak dr skang, tapi ada je yg lebih kurang sama, papepun mmg aku rindu sgt zaman upm, huuuuuuu, banyak keriangan, cam kanak2 ribena, heee, gambar2 ni dicurik dr fb kak nah ye, harap maklum


kiri: izwan rambut pendek, keri yg masih ehem2, heeee;p
kanan: me n kawan2 SE, rindu semua2


ni masa malam persembahan, grup aku n keri belah kiri, perform lagu AF, hahaaa, grup izwan lak belah kanan, perform lagu kucar, kucar kacir, haha, klaka:D


kiri: dd n keri zaman kecik2 malu nak bergambar berdua;p
kanan: kami2 budak SE UPM(lawak ok muka ko keri;p), wahhh rindu, nak masuk laci meja yg doraemon tu boleh x, nak balik ke zaman degree, zaman rileks, xyah pk macam2, huuu


6 comments:

noname said...

nk blik jgaak ;)

mun-e said...

tingat time tu.. dd pakse2 ktorg utk teman die dalam gambar

hahaahaha

rosealley said...

@noname@
kan kan, huuu

@mun-e@
skang xde da, main tolak2 ag, haha;p

dd dudu said...

ceh ;p

aku ingat lagi, aku ngn ja borak pasal gambar tu pastu kitorang gelakkan posing hana yang macam hant* menjelma dari belakang ;p keh keh


kucar kucar kacir kucar kucar kacir~ memang sampai bile2 pun aku x bole lupe kelawakan persembahan tu :'D

w a w a said...

gagaga~
wpon aku tiada di situ, tp tgk muka sorg2...alahai aku rindu nya laaaaaaa~

zmn upm dulu, tkyh pk ape2..jnji ko blaja jek hikhik...

gmba last skali;
- anom tk pakai tudung pon lg ;p anom, baby ko sehat??
- ipah yg masih solo...owh aku rindu dia~!!
- ja ganazzzz!
- ok, keri~ hik, aku gelak XDD
- lain2; rindu ok~!! saniiiiiii~!!

rosealley said...

@dd dudu@
a'ahla, ko cakap baru aku pasan, mcm tiba2 je menjelma hana tu, seb baik pakai tudung;p

@wawa@
rindu kan rindu kan, sgt2 rileks ok, huu

Related Posts with Thumbnails