Friday, July 23, 2010

coret-coret jumaat

hi, baru balik dari alamanda ni, ezzan the gorgeous girl belanja aku n wawa. sedapnya dapat makan fish n chips kat secret recipe. ezzan belanja aku sebab emm sebab minggu lepas ezzan da belanja orang lain tapi masa tu aku mc sebab kegatalan yang melanda, belanja wawa lak sebab besday dia.

seronok dapat borak2, kalau ngan ezzan, mesti dapat dengar gosip2 terbaru, heee, aku biasala jadi pendengar setia, tadi seronok dengar dia cite pasal macam2, pasal keje, doktor2 hensem, blackberry(uuu, nak blackberry jugak!), haha, macam2 lagi la. it was fun, lama dah xbuat camtu, thanx ezzan sebab belanja kitorang:)

before balik tadi, sempat singgah beli majalah, bukan satu, tapi 3. i don't know what's wrong with me, tapi xleh tahan, mesti nak beli jugak, cam xpuas je kalo setakat belek2, if idzuan baca ni, mesti dia marah, yela, baca sekali je kan, dahla duit tengah xde sangat sekarang, kalau gaji masuk lambat lagi bulan ni, naya la:(

tadi pun teerrrrbeli, heee, xdela, sengaja beli Palmer's Skin Therapy Oil, nak letak dekat parut2 jerawat ni, xtaula napa, pas kawen ni, asyik dok timbul jerawat jek, huhu, banyak lak tu, dulu kalau timbul pun ikut giliran, satu satu la kan, pastu kulit pun cam kering, kurang minum air kot. saja jela beli, sebab antara benefit dia untuk scar ngan dry skin. Benefit2 lain untuk stretch marks, uneven skin tone ngan aging skin. Harap2 berkesan la.


Palmer's Cocoa Butter, from gugel

okla, nak fokus 200 peratus nak buat keje. Tinggal berapa hari je lagi before nak submit ni. Babaiiii, selamat berhujung minggu ye kawan2.

8 comments:

ciare (^_^)v said...

i yg ada stretch mark pon xbeli lg..kahkah..ish kena beli jgk minggu ni..asik bertangguh.kang peta kt perot ni sape nak tgjawab?! T_T

- emo di blog org lain -


=p

rosealley said...

xpe2, pahaaaam situasi orang mengandung even xngandung ag, heee, sabar yeee, nanti beli la, aku pun xsure berkesan ke x ni, harap2 okla

w a w a said...

mekaseh ezzan~!! thank u ezan =)

*tumpang trima kaseh di blog kamu ros, pasti dia baca kannnnnn*

dd dudu said...

nanti nak tuntut ezan belanja dd gak ;)) ar (gelak gedik)

nurul azida ahmad said...

ade org kate kalau sblm kawen kulit ok, nnti dah kawen terbalik. hewhewhew~

rosealley said...

@wawa@
tumpang??boleh jek...50 sen...heee

@dudu@
silala tuntut, nak join lagi sekali leh??haha

@zida@
owh zida, kata2 itu sangat menakutkan, huhuuuu

Ezzan Yusop said...

awwww....ezan asyik bercakap kan tadi. mcm kimora cewah. hahah. dd kan bz memanjang. nk bg hadiah je pun kene wat appointment. hehe.

rosealley said...

xpe, suka je tengok kimora, haha

dudu kan sibuk sekarang, heeeee

Related Posts with Thumbnails