Saturday, July 3, 2010

she's out of my league


trailer

da tengok trailer??hemm, dari trailer rasa korang da leh agak kot cite ni cane, basically about laki yang agak biasa2 (kerja biasa, rupa biasa, suara pelik, haha) nak kapel ngan seorang perempuan yang boleh diconsider hot, kerja hebat, rupa ada, body mantap;)

emm, emmm, da tengok da cite ni petang tadi, mula2 ingatkan nak tengok toy story 3, tapi asyik penuh jek, huhu, tetiba teringat si kuku pakwe dudu yang asyik dok sebut pasal cite ni, so terpengaruh la gak, cakap kat idzuan, jom tengok She's out of my league, keri(a.k.a kuku) cakap best, heee

awal2 x expect tinggi2 sangat la untuk cite ni, tapi bila da tengok, boleh tahan gakla, even ada part2 censored(budak2 bawah 18 xleh tengok, aip), tapi banyak gak bahagian2 kelakar, especially part 'shave', haha, hanya orang yang da tengok leh paham, aku gelak tahap keluar air mata masa ni

emmm, xretila nak bagi bape bintang per bape bintang, aku hanya pandai rate cakap samada ok, xok, boleh tahan, dengan nada berbeza2, heee, so untuk cite ni, rate aku ialah boleh tahan dengan nada sedikit excited;)

nota kaki comel saiz 4: oh, lupa nak cakap, yang jadi watak utama cerita ni ialah Jay Baruchel, suara untuk watak Hiccup(watak utama) dalam cerita 'How to train your dragon'.

Related Posts with Thumbnails