Monday, February 28, 2011

memang kami sengal

dari blog ezzan:)

the sengals


last week was such an intense week for me. stressed gila vavi. so bila stress saya suka berangan over-over dengan rossa. kan rossa? rossa selalu je melayan kerenah gila saya. kitorang bergtalk almost everyday. luahkan perasaan masing-masing. tak puas hati dengan kerja lah, mengimbau masa lalu lah. macam-macamlah. dah tak terkira dah kesengalan kami berdua. haha.

hari tu, gtalk pasal stress kerja. dia stress, saya pun stress. bila stress tu saya cakap..."ros, kadang-kadangkan ezzan berangan nak kahwin dengan mat saleh. pastu husband mat saleh i tu, tiba-tiba kena balik negara dia. i kena lah ikut kata suami kan. so i ikutlah dia balik obersea and i boleh berhenti dr kerja yg stress2 ni. yeayyy!!"

...dan ros pun melayan "ha a kan. jadi housewife. pastu update blog dari sana (motip?) eh tp takleh gi makan sesama lah nanti, tapi make sure u cari husband tmpat negara2 cantik, leh i gi berjalan xyah duduk hotel.."

...saya pun sambung sengal "kalau dapat husband dari itali ke, paris ke, switzerland ke...boleh i bawak uols jalan-jalan main snow...hahahah!" pastu dua-dua gelak haram.

ada sekali tu ros cakap..."ezzan, kita tengah borak dengan dd ni. kalau anak laki nak tengok muka siapa kan, sebab lina suruh dia tengok muka fazura kalau dapat baby girl. kita suruh lah dia tengok muka johnny depp kalau lelaki.and dd balas, boleh boleh.hehe kang nanti ezan rebut anak dengan kitorang plak."

..hahahahha sengalkan kami. tapi best! that's basically our mereng time together. sampai satu tahap masing-masing siap tegur 'kita ni kalau borak mesti benda yang merepek kan'. motif baru sedar? haha.



nota tangan bengkok: kami memang suka sengal2 macam ni, perelease stress terbaik ah!!



3 comments:

Apple Cute said...

semoga ezzan dipertemukan husband mat sallehnye itu...hehehe ^_^

rosealley said...

haha, amiiiin:D

Ezzan Yusop said...

hahahahhahaa lawak-lawak :))

eh tapi aminnn gak ;p

Related Posts with Thumbnails