Monday, September 7, 2009

final destination 4

warning: proceed at ur own risk!!entri kali ni ada sket2 review psl cite final destination 4...


aku baru pas tengok final destination 4 tadi kat mines, dahle amik wayang malam(kantoi xg terawih;p), dengan harapan mmg xleh tdo la konon ni malam neh, ketakutan teringat2 cite tu..emm, kalo ikutkan aku ni bukan peminat cite2 seram/ganas nih, tapi xtau nape aku suke final destination nyer movies...

tapiiiii...kecewa la kecewa, yg kali ni macam xbest la bagi aku, emm, xtau lack tang mane, mungkin part2 saspen tu kurang kot, part yang how orang tu akan mati tu, pastuuuuu, yg kali ni suke sangat tayang isi perut terburai la, hati terkeluar dari badan la, isi badan terpotong la, jijik laaaaa, xsukeee

pastu kaaaan, aku rase kejap sangat la muvi kali ni, banyak kali aku cakap kat en tunang, ehhh da part laki ni ek mati??eh da nak abih ek???masa kuar muvi pun aku dok ngadu2 cakap apsal rase cam kejap sangat ekkk

tapi kaaan, ni review aku jer, lain orang lain la citarasa, mane la tau tetibe korang tengok korang suke lak kan, g la tengok ek,okla, nak tido da, nite nite

3 comments:

ReD said...

kite pn x suke la layan cter2 jijik cmni..geli woo~~ haha..

ada gak kawan kite yg dh tgk. kata TAK BEST!! kite x mo tg la! dh la ngeri + jijik.. siap X BEST plak tuh! hikhik

rosealley said...

xsuke gak jijik2, suke part saspen awal2 tu jek, xyah tengok pun xpe, xberbaloi pun, huuuu

Nasuki666 said...

aku suka part yg jelik.. ntah.. coz aku kerja bahagian forensik.. dah biasa tengok benda camne.. base on true story..

Related Posts with Thumbnails