Wednesday, September 9, 2009

my latest addiction, ngeee



OMG Wonder Girls are so cute!!!dulu penah ada lagu ni, tapi masa tu xminat sgt, aku pun xingat yg aku da delete lagu ni, semalam masa tengok kat hits channel, eh eh, cam best la pulak, diorang menari pun sangat2 best, comeeelll giler, body mantop2 lak tuuu, huuuu..

ape lg, terus bukak utube tengok video die, mule2 dapat english version, alaaa, xnaaak, nak korean version jugaaak, seb baik dapat, besttt bangaatt, siap cari vid2 klip die yang lain la, nak wat koleksi, mmg mostly vid diorang akan menari la, sangat comel..seronok seronok

6 comments:

ReD said...

aah laa...cumil gler vklip ni..hikhik...sore dorang dh la sore comel2...lalala~~ HOt.. HOT.. (gaya dorg nyanyi ms last2 tuh) hikhik

w a w a said...

owh kak ros~
lagu nih laa yg aku gtau kamu lu, zaman kita di upm, yg aku gtau my sho imitate dance nih kt korea con lst yr...

owh, ko dpt byg kn sho aku yg gagah tuh melentok2 sebegini utk fans di sana?? owhhhhh *ketap bibir, mkn ati aku*

rosealley said...

@red@
comel kan??heheeee

@wawa@
OMG???sho tepuk2 tangan angkat2 kaki menari cam2 gak ke????muahahaaaaa, lawak lawak

w a w a said...

iye~ anda tepat...
my sho nari part chorus...ko byg kn byg kannnn *ye aku paksa skg* ;p

rosealley said...

@wawa@
muahahaaa, nak tengok mesti lagi klakaaa

w a w a said...

ada kt utube last yr...
tp tk sure still wujud ke idak...
ermmm...

Related Posts with Thumbnails