Thursday, September 3, 2009

isnin & selasa sekilas pandang, sekilas ke???

isnin
pg *arrived from klate, thanx encik tunang sudi amikkan walopun agak penat nak borak2 n kekurgn mud di c2 sebab lenguh kene duduk dlm bas 8 jam, xleh nak tdo ngan selesa, ngan beg laptop menghempap paha, huhuh, lenguh.. n menunggu en tunang selama sejam di stesen sebab tetibe en tunang tersesat g amik jalan g rumah sewa aku yg lama (T_T)

*g keje kul 12 okie sebab bangun lambat, so mmg da berangan akan bukak pose kat opis, lil did i know yg terpakse stayback kat opis rupenye malam tu, huhuuuuu, an experience yg kalo bole xnak ulang, penat n aku xleh tido lena selagi xdapat tilam dan bantal, imagine this, ko ngantuk, ko penat, tapi ko xleh tdo, n ko berdegil gak nak ngadap pc, natijahnye ko akan tanye en boss salah yg patut memang ko bole da nampak ade depan mata, xyah tanye org..huuu, siap en boss cakap "ngantuk dah tuu...."

but luckily ade my awesome opismates yg sengal2 itu, opssss;p kamu2la yg menceriakan malam stayback itu, huuu...

selasa
*kul 4 pagi ++ g sahur ngan linda, aida, encik komander & mengat(bak kata ummu),mls nak letak link2 diorg leh x, hiummm...nak makan pun xselera, order kuetiau goreng tapi makan separuh, tetibe xtau nak cite ape part neh, owhh en komander sibuk2 tanye bape umor aku, i am still 20....adela plus plus sket, puas hati???heheee;p ok fine, aku rasa dalam geng2 budak atas ni, yg mane2 rapatla, aku ngan dd yg paling matang(xnak cakap tua tu;p), umo 25, yg lain sume adik2 kot, aku xkesah pun sebenarnya...kawan2 je sume matang ke muda ke, tapi kaaan, dd lagi tua la dari aku, dd lahir bulan 6, aku bulan 11...nape diorg panggil aku je kak ros, dd xpanggil akak pun???hahaaaa

*balik umah tdo dalam kul 6, tu pun pas encik tunang sibuk2 tanya bile nak balik, bile nak balik, cam die ade je tunggu aku kat umah, hahaa, anyway sy sangat menghargai keprihatinan kamu en tunang, teruskan yer menjadi lebih lebih lebih lebih lebih prihatin, heeee....balik terus tdooooooo....dd linda n aida dtg pun mmg da xterlayan...

*bangun2 tdo da kul 12 tgahari ++, so g opis dlm kul 1++, bukak pose kat opis gak la jawabnye... tapi xstayback da, xlarat, konon2 nak tdo awal la, xde maknenye, ngadap step up 2 untuk kali kedua sampai kul 1 am ++, i am a hugeeee fan of dance movie, banyak2 kali tengok pun xbohsan

ok, cukupla coretan untuk 2 hari neh, xsabar nak tunggu kul 4 ni...oklaaa anjak sket 4 ++, da pg td dtg lmbt, balikla lmbt sket, sket jela tapi, heee...

6 comments:

mun-e said...

kak ros ;p

kak wawa tak keja situ ke? bukan korg keja bsame2 ke?

rosealley said...

keje keje, tapi die projek lain, xbz sgtla skang, hee

ReD said...

ok la tu.. dpt title KAK ros..dr kena panggil AUNTY ros;p

:: Si Ummu :: said...

mengat (bak kate umu indaa~~)...hohoho ;p
ye la, ktorg pnggl KAK ros sbb KAK ros nmpk lbih KAKAK dr dd...hahaha...gilooo laa, siap gune huruf besar lg tuk KAKAK...bahahaha ;p

dd dudu said...

woii woiii jgn tertipu dengan ke'kakak'an kak ros iteww ;p

si muni, kak ros dah naik floor 3, hik naik level yang busy, jadikk laa busy cam kitorang ni haaa ;P

rosealley said...

@linda@
xpe2, linda xpanggil kite akak pun, heee

@si ummu@
kite nampak matang ek, muahaaahaaa

@dd dudu@
level bz yerr, aku sesaje je wat bz, haha

Related Posts with Thumbnails