Tuesday, November 10, 2009

aha moment

ni bukan aha moment a.k.a wakeup call, tapi ahahahahahaaaaaaa(gelak panjang2) moment di kala tengah stress dgn macam2 isu dlm kepala, sebab tetibe tengok nih kat fb kawan izwan

kalo pandai, carik mane izwan, heeee;p

yg paling nak gelak, muka apis, patutla izwan cakap, muka si apis tu, mmg sepesen jek dari dulu, hahaaaaa, rupe2nye mmg betul2 same, tgok sekali pun da boleh cam :))

3 comments:

noname said...

aku xnmpk izwan... tp aku nmpk beberapa gadis comel d ctu :P

ok gurau ;D

izwan adalah dua dari kiri barisan ketiga dr dpan ;)

w a w a said...

mata aku terus spot hafiz ;p

tp setelah berkali2 spot pon, aku masih tk nmpk izwan...

stlh mmbca apa keri tulis atas, aku masih tak nmpk struktur izwan~

owh maapkn mata aku ;O

dd dudu said...

setuju dengan kuku! betul kannn 2 dari kiri barisan ketiga dr depan :D

gelak gelak gelak tgk hafiz yang sepesenn gayanyaa hahahaha mmg x berubah

ampun pak~

Related Posts with Thumbnails