Monday, November 16, 2009

Sushi King Salmon Festive

kepada sesiapa yg die hard fan of sushi king(macam aku), 1-30 nov ada Fine Salmon Festive promotion, refer to the pict below


menu promo yg kami(aku n izwan) cuba

salmon sausage

salmon teriyaki sushi

sake maki(beza ngan gambar promo;p)

hidangan wajib setiap kali g sushi king(xde kaitan ngan salmon)

tori karaage, nyummm

egg mayo

kani tama maki

5 comments:

w a w a said...

salmon~!!!

rosealley said...

da agak da ko excited, heee, ade yg ko suka tu, yang 3 salmon utk 1 plate rm5 tu

w a w a said...

3 salmon = rm5???
owh speechless!! *_*

Ezzan Yusop said...

cam sedap je Sosej salmon tu. nyum nyum nak sikit. (@_@) <-- mata juling tengok sushi yang nampak sedap2 ni...aishh!

rosealley said...

@wawa@
g la makan, aku pun tetiba teringin, haha

@ezzan@
boleh tahan gakla, nyum nyum, g la amik kalo nak, bayar sendiri;p

Related Posts with Thumbnails