Monday, November 23, 2009

dominos pizzaaa~~~

dominos kat mid da bertukar rupa, macam lagi ceria, not sure sebab bertambah banyak warna atau sebab die pakai kaler cerah2, tapi makin kecik la, sebab yg sebelah yg dulunya tu bahagian dominos jugak da diguna pakai oleh kedai makan lain



the new decorations, gambar pakej percuma model xbertauliah



float n double decker pizza topping meat mania, yummy!!!


dulu2, masa first time makan dominos, mmg xgemar, xtaula sebab ape, xingat dah pun, taapiii masa kat umah kajang, lepas aya dok selalu beli pizza yg double decker ni bawak balik umah, tetibe tersuka lak, lagi best dr pizza hut ok, sedap ah, roti nipis, tapi ade cheeeeeseee kat tengah2, heeee, tapi antara banyak2 piza aku try(byk indaa;p), aku lagi suka pizza kat papa john, cicah sos garlic, sedap oo piza die, lembut je roti, nanti aku tepek gambar

tapi kan, aku pasan set kat dominos untuk 2 orang skang da xcampur air, huuu, so nak kene add on lak, sup pun kene add on, tapi xingat da dulu sup tu masuk set x, skang ni yg ada dalam set utk 2 orang: pizza, onion ring ngan twisted bread

abaikan org yg tengah gelojoh tu


3 comments:

**Bila Comel Jadi Comot** said...

wah sedapnyer selera tgk huhuhu

lionteen said...

tp bile msuk sini,line fon mcm xbgus kan..
xtau la sakng da ok ke blum..
cz lm da xmkn kat domino mid 2

rosealley said...

@bila comel jadi comot@
memang sedaaap:D

@lionteen@
em em, xsure lak pasal tu, sebab asal kuar ngedate je silent fon kan, kdg org kol pun xpasan, haha

Related Posts with Thumbnails