Tuesday, November 17, 2009

jagung 4 rasa

'kalo pegi bandung, ko cari jagung 3 rasa tau' - pesan wawa, tapi cari cari, jumpa jagung 4 rasa sahaja, xpela, lagi meriah :D

asin.manis. pedas. keju. tapi rasa asin + keju telah bercampur, so mmg da jadi jagung 3 rasa saje

abg yg berusaha keras membakar jagung untuk kami, lama jugak menunggu, haih


hasilnya...

the wait is totally worth it, sedap sangat, paling aku suka rasa pedas jagung tu, nyum2, tengok ni pun tetiba rasa teringin, slurrp...

rakus sungguh makan jagung

dd buat ape 2?? ezzan sempat pose indaaa ;p

5 comments:

w a w a said...

sos ape dorg pakai aaa???
ya ALLAH gila aku terliur~!!

Ezzan Yusop said...

woooooo supermodel sudah tentu alert ok kalau ada paparazzi nk amik gmbar. hahahaha! yg lain sume x peduli, antara jagung dgn kamera, baik dorg terkam jagung. =))

tbe2 teringin...slurp slurp..

rosealley said...

@wawa@
xtau, tapi teringin kan nak tau, nak bawak balik sos tu kalo tau, sedap sangat laah

@ezzan@
ahaha supermodel indaa, tapi u mmg alert tau, heee

teringin jugak, hu huu

dd dudu said...

hahaha dalam banyak2 kesah bandung, kesah jagung 4 rasa jugak yg ko update :D hahaha so comell dann makanness (aku reka perkataan ni,bole?) ;p

oitt belikan aku sos itu huk2

rosealley said...

@dudu@
sebab korang kan da update mostly psl g bandung kan, aku updatela psl mende lain, muahaha(alasan org malas;p)

Related Posts with Thumbnails