Wednesday, August 11, 2010

first day puasa, 2 month:)

hi assalamualaikum..

hari ni first day puasa, hari ni jugak anniversary 2 bulan kitorang:) yg sebenarnya, aku xperasan pun, tetiba idzuan yang cakap tadi, dan itu salah satu sebab kenapa aku sayang dia, kadang dia lagi ingat dari aku pasal2 tarikh ni, pasal2 history masa kitorang couple pun aku rasa dia lagi ingat, almaklumla aku ni cepat lupa, huhu, papepun aku nak wish idzuan happy 2 bulan kahwin b kepam! it's been a thrilling journey but also a wonderful one:)

tp malangnya masa idzuan wish pagi tadi, mood aku adalah sgt cranky, mungkin sebab tidur lepas subuh kot, sebenarnya xnak tido, nak terus wat keje, tapi da ngadap laptop pun atas katil, paham2 jela, tapi bila bangun tidur, badan terus jadi xbest, huhu, memang xde mood langsung nak cakap, siap idzuan 2,3 kali cheerkan aku suruh semangat skit

korang sahur x??kitorang kunci jam kul 4.45, pastu snooze, pastu nasib baik sedar balik dlm 5.10, terus cepat2 siapkan roti telur untuk idzuan(since idzuan xmakan nasi time sahur), aku makan nasi jela, lauk gulai daging semalam panaskan ngan telur masin. harap2 bertahan, tapi kalau xtahan pun kenala tahan jugak kan, so selamat bertahan bersama2 semua, adios!


8 comments:

w a w a said...

wahhhh ko bgn sahur?? hehehe...bagus2 =)

alaaa...dh msk ramadhan nih, ermmmm tkpela...tringt2 dolu2...apa kes tah, daijoubu wawa =)

slmt brpuasa la ewos dn en idzuan!!

*ok, emo..jadi maap T_T

rosealley said...

teringat masa bila??kat umah kajang ke??

w a w a said...

ha'aaa...kt kajang, zmn ko bujang dulu laaa hehehe =) n of kos nasi kerabu cikgu pe tah kt serdang tuh kihkih =)

rosealley said...

a'ah, nasi kerabu feveret, tiap2 hari kalau boleh nak makan tu

satu lagi popia goreng basah tu, hoooooooo, nikmaaaat

w a w a said...

ohoho popia basah tuh!!! btol2...tp kena timing baik nk g beli, sbb cpt nau abes...ohh tidakkkk, popia...gilak gilakkk aku tringt sudaa~ T_T

rosealley said...

betul, bukak dahla lewat kan, tapi abis kejaaap jek, entah ada lagi x tahun ni, aku pun da teringat ingat nih, huu

w a w a said...

haha...dr td dok pk, br nih aku dh teringt..nasi kerabu cikgu zaini hahaha gila marveles!!

owh popiaaaa popiaaaa~ dia slalu bkk gerai, 5-530pm, by 6 dh abes or tnggal ujung2 jek...

rosealley said...

haha, lamanyaaaa ko pk, terima kasihla tlg fikirkan, tringin kan popia tu kaan

Related Posts with Thumbnails