Friday, August 13, 2010

friendship award

okie, jap, nak nangis ni, first time ni dapat award ni


mekasih ye cik Linda a.k.a Miss Red yang sudi memberikan award pertama, xpenah2 lagi ni, kira leh masuk Rose Book of Records nih, friendship award pulak tu. Linda ni officemate aku, dan dia adalah suka warna merah, apa2 pun mesti nak merah, kadang nak solat kat surau pun da cop awal2 sejadah merah, heeee

owh, kamu!!!kamu yang baca entri ni!!ha, yelah kamu, da kena tag tau, so sila la ambil award friendship day ni ye,sebab semua yang baca entri ni adalah kawan-kawan tersayang:)

p/s: tetiba nak tergelak baca ayat kat award tu;D


3 comments:

Farah Y said...

Salam Ros,

Just gotten around to leave a comment here. Salam kenal ya :) Selamat berpuasa to you and Idzuan. Salam Ramadan from both of us.

rosealley said...

selamat berpuasa jugak farah:)

~ ReD ~ said...

hahaha. x leh blah ok nk mention kita nak cop sejdah warna merah.. ;p

Kepada Yang Berpuasa; Fuck you Off!

Kantoi! Ustazah Curi-Curi Makan Di Bulan Puasa. hoh!

Related Posts with Thumbnails