Sunday, August 8, 2010

nandos ioi mall puchong sucks!!

tadi g dating kat ioi mall puchong, lepas tengok wayang avatar the last airbender, idzuan ajak makan nandos, masa kitorang sampai2, dudukla tempat yang xdibersihkan lagi, few minutes, xde org dtg bersihkan, last2 kitorang yang kena panggil waiter suruh bersihkan, n mintak menu sekali, ok dia dtg ambil pinggan2 sume, tapi xlap, ingatkan nak dtg balik, haraaam xde...

last2 panggil waiter lain suruh lap, memang lap jela kejenya, menu xbagi lagi, berat sangat ke tah nak bawak menu tu, hampeh, dah geram ni, berapa minit jugak tunggu nih, pastu panggil waiter 1st tadi balik, tapi dia terus datang nak amik order, common sense lah wei, ko xnampak ke meja kitorang xde menu pape lagi pun,aku da geram sangat masa tu terus cakap 'menu pun xdapat lagi, da berapa lama kitorang kat sini', pastu baru nak buat muka xbersalah, owh, menu xde ye, waddeheeel betuuuuul, ikut hati nak keluar da, tapi sebabkan idzuan da lama teringin nak makan nandos stay jela

aku order cam biasala, quarter meal tu, amik mushroom soup sekali, sampai da abis makan sup xsampai2 ag, nak kena mintak baru la dtg terhegeh2, aku perasan kat sini pekerja2 dia xalert, pinggan orang meja sebelah yang dah lama abis makan dia xangkat2, tunggu customer lain datang nak duduk meja tu baruuuuula hegeh2 nak kutip, serius kalau ada customer feedback form tu kat atas meja, panjang da kot komplen aku karang, memang panas hati, dahla lapar masa tu:(

oh satu lagi, antara banyak2 nandos, kat situla coleslaw paling xsedap, huh

p/s: paling suka nandos kat mines, staff dia setakat ni bagus2

3 comments:

surney hasniey said...

baru last week kawan aku komen pasal nandos kat sogo...hmpphh..

Yorke Kun said...

best sgt ke nandos?

rosealley said...

@seni@
owh ye??okie, noted xnak g makan nandos sogo

@yorke kun@
rasa dia pelik, tapi boleh tahanla for me, owh ice lemon tea dia sedap:)

Related Posts with Thumbnails