Monday, September 6, 2010

j.co

suka sangat j.co, nom nom. untuk sesape yang xtau, j.co ialah sejenis kuih, ok kidding, j.co tu donuts n coffee shop, ala2 big apple, tapi bagi aku laaaagi sedaaaap, laaaaaagi lembut

tapi masalah j.co ni, satu jela, xbanyak cawangan kat malaysia, yang aku tau, ada kat pavilion, 1 lagi kat mane tah, lupe dah...cuba ko g bandung, indonesia tu, berlambak ok j.co, mana2 pun leh jumpa, tapi mmg patutla kan, j.co ni kan asal dr indonesia, heeee

masa kat bandung dulu, memang aku excited setiap kali nampak kedai dia, tapi pergi sekali je pun, yela, nak g banyak2 kali muak lak kang, heee, bawak geng2 bandung try, memang sedap kan wahai geng bandung??even donut kosong dia pun sedap, owh FYI, kalau kita beli air pape kat sini, automatically akan dapat donut kosong:)

so, bayangkanla betapa aku excited bila semalam g IOI MALL PUCHONG nampak ada sign J.Co, mula2 cam xcaya tau, tapi bila da betul2 nampak kedai dia, aku terus jerit2 kat telinga idzuan, 'b, ada j.co, b ada jco' diulang 10 kali, haha, xsangka da ada J.Co kat IoI Puchong nih:D

tapi xg makan pun, idzuan kenyang lagi, huhu, aku pun kenyang gak, tapi leh je nak telan, hee, tapi xpela, tunggu perut kosong dulu baru nikmat makan kan???xsabarnyaaa nak pegi lepas bulan puasa ni, coffee dia pun sedap tauuu, nom nom, menaip ni buatkan aku lapar

6 comments:

dd dudu said...

wahh ioi puchong ada????

ho ho~~

suke gilerr perasaan memakan donat kosong jco. sedappppp

pestisid said...

ros, tp perasan tak jco manis sgt kan? ke bg ko tak ek..?penggemar coklat sejati mgkin xde msalah kan..

oh ros adekah ko preggy? rupe mcm mengidam je. jom join aku ke arah membuyungkan diri

rosealley said...

@dudu@
sedap kan dud??sedap ooo

@lisa@
owh, aku mmg penggemar coklat sejati;p
haha, xdela lisa, aku mmg sentiasa mengidam bila2 masa saja, haha

pestisid said...

dudu ko pegi la jejak kaki ioi mall tu. dah maju hoccay. ade banyak wing kedai2 baru...

lagi hebat dr mines yg baru ni kot..

ciare (^_^)v said...

tu la tkejut gak member ckp j.co sudah ade kat IOI mall. yippee!!! pas raya kite seranggg ~~~

rosealley said...

yeay, jom jom serang!

Related Posts with Thumbnails