Monday, September 27, 2010

jangan gelak...jangan gelak

pernah tengok x video klip ni???



lawak gila ok, kena rotan setiap kali gelak, dahla kelakar memang susah nak tahan gelak;)

pastu semalam aku dok cari2 ag game show ni, jumpa la cam episod yang special nyer, siap ada pecah pada banyak2 part, dalam episod ni, diorang kena jadi cam reporter selama sehari, n memang macam2 kejadianla diorang jumpa, sangat kelakar, kalau aku jadi diorang, pedihlaaa punggung, huhuuu







korang tengokla tau, konfem gelak sampai nangis, oh yang ni part 1, 2 & 3 je , aku malas la nak letak semua part, ada belas2 kot, xsure sebab aku pun xabis tengok lagi, so kalau nak tengok sambungan, nanti korang tengokla video2 suggestion yang ada tu, hehe, enjoy!!!

3 comments:

Encik Lah said...

Salam....saya baru jer buat blog saya kt http://artechcafe.blogspot.com....leyx awak follow saya....sari.nampk kosng kt follower...hehe nnti saya follow awak...ok? TQ.

iedayah said...

ai..salam kenal..sadis r plak video kn block r kt opis

rosealley said...

salam kenal gak dayah n en lah:)

Related Posts with Thumbnails