Wednesday, September 15, 2010

Selamat Hari Raya:)

**entri melekat sampai aku balik dari klate**


fail ok aku tang edit2 gambar ni, tapi it's the thought that counts kaan??heee, so terimalah dengan ikhlas ucapan hari raya aku ni yee, selamat hari raya kawan2, maaf kalau ada salah dan silap sepanjang aku berblog ni, harap2 raya korang best!!aku da xsabar nak balik makan buat ketupat ngan rendang daging nih:D


9 comments:

Ezzan Yusop said...

macam pernah tgk je gambar tu. ;p

dd dudu said...

rossa balik kampung manaaa :D

rosealley said...

@ezzan@
miahaha, cantik kan gambar tu???haha, sowi xbg kredit pun kat ezzan, anggapla i guna ni sebab sgt suka gambar itu:D

@dudu@
dud, dlm tulisan kecik atas sekali aku tulis balik dari mana?;p

balik kelate dud, hee, idzuan bagi can duluh:D

Ezzan Yusop said...

hahahaha. anggaplah i rasa terharu u sudi guna gmbr tu bile i tegur tu. ;p

rosealley said...

haha, terharu jugak sudi amik gambar;p

dd dudu said...

xperasan pulak aku tulisan kecik merah tu :'D

lawak gilerrrrr :'D

~ ReD ~ said...

salam aidilfitri ros..nak minta maag jugak atas segala silap n salah spanjang perkenalan kita..

btw, semoga selamat pergi n balik beraya =)


Terima Kasih Nuffnang : Respons Helpdesk Nuffnang

Iklan Petronas : Hari Raya Seven Sons

Tina Farhana said...

Salam Aidilfitri ;)

rosealley said...

salam aidilfitri gak tina:)

Related Posts with Thumbnails