Sunday, October 3, 2010

a whole new experience

esok pagi aku akan start kerja kat tempat baru, kita panggil company tu Tx jela ye...

sangat nervous sebab Tx will be totally different daripada company2 yang aku pernah jejak sebelum ni, tapi memang xbanyak sangat pun company aku pernah kerja, dalam 2,3 je kot, tapi semua ala ala sama, culture rilex2, ramai geng2 yang sekepala, kerja pun xstress sangat, but this new company, aku dapat rasa it will be a little bit challenging...

satu lagi, area baru ni ialah kawasan yang agak jem, bukan agakla, memang biasa jem pun, kalau ikutkan lagi dekat dengan rumah, tapi jem teruk tu yang xtahan, dahla aku ni bawa kereta manual je, harap2 berjaya mengharung tanpa rasa nak cramp kaki

ikutkan hati xnak berhenti, sebab aku da selesa ngan prev company, tapiiii, entahla, mungkin Tuhan ada jalan lain untuk aku, kita mana tau kaan:)

wish me luck guys, nervous tahap cipan nih, baju da iron, beg semua dah setel, esok pagi tinggal nak bersiap dan merempuh jem, adios amigos, nite nite:)

4 comments:

ciare (^_^)v said...

gudluck rossa =) wuahh seronok tgk korg da lompat 2,3 company..akuuuuu je menten cmpny sama hampir 4 thn. uhuk uhuk.

dd dudu said...

nanti cite pengalaman hari pertama pulak yee^^

Green Apel said...

waahh!kaka ros da tuka keje da..gud luck kay, insyaallah

rosealley said...

@ciare@
thanx ciare!bagusla ko stay je, tu maksudnya ko da selesa, aku pun kalo xde pape masalah, memang xkan cari keje lain la, huhu

@dd dudu@
da cite da, heee

@green apel@
a'ah, da tukar!heeee, thanx dik

Related Posts with Thumbnails