Tuesday, June 16, 2009

Aku yg bosan


Ngantuk,lens pun kering,dan di hari kedua keje,aku still xwat pape,pekerja cemerlang kan aku ni?xdela,pc xbetul ag la,nk surfing2 pun da bosan,nk surfing beria xleh gak,meja bos kt blakang,so how?adekah aku patut g tdo kat surau?hehe:p aku blog ni gune hp je,nk try la jd ke x,daaa

9 comments:

Luth Textile said...

bagusla..
mengular..

rosealley said...

memang mengular dah pun;p

mun-e said...

ooo lupa.. ko dah keja kat compeni YYY ya :p

dd dudu said...

ooo lisa nye XXX
so aku nyee YYY la ek

pangg~~

p/s --> ko nye kompeni = XYZ
;p

- dd dudu tgh duduk sebelah si pengular-

surney hasniey said...

ko keje satu ofis dgn dudu eh??ko dah abis master eh??ke kat fakulti ni??pening2...huu..

mun-e said...

a'a laaa.. nampak mcm dlm lab kat fac. hehe

comp aku PAU la dd =D nyum nyum. pau sedap di makan :'D

rosealley said...

@mun-e@
x x , kompeni ko ialah !@#$%^&**()
hahhahaaaa, cane nak pronounce tu;p

cam kat lab ke???huhu, segan la nak amik lebih2, i malu youuu, hehe

rosealley said...

@hasni@
a'ah, 1 opis ngan dudu, tapi xsame floor, tapi salu je g kedai ezy sesame, hehe

dd dudu said...

hahaha tetibe kedai ezy glemer ;p

wei seni, ros masuk keje kat opis aku laaa, hari ni hari ke2 die ;)

Related Posts with Thumbnails