Thursday, June 11, 2009

xsedap la bagi aku

aku kat library ngan dudu neh, tengah ngantuk2 tadi sesaja la bukak nuffnang, biasela kan, tengok analytics apa sume, tetiba rasa cam klaka bila tengok kat keywords



kalau xnampak, leh click untuk enlarge image tu, kat line ketiga tu la 'kfc fiery crunch sedap x'..haha, gelak je aku baca tu, tapi kan mesti orang tu kecewa tetiba aku cakap xsedap, tu taste aku je tau, manela tau orang lain rasa sedap ke kan, tekak aku je xleh terima, heheee

pastu aku perasan selalu ada orang gugel pasal safi ngan majalah dara masuk blog aku, padahal kalo xsilap, sekali je aku wat entri pasal tu, ok daaaa ;p (kes xtau nak tulis penutup)

2 comments:

ciare (^_^)v said...

mujur dia search majalah dara. kalo dia search ANAK DARA BERNAMA ROSE kang susah plak =D huahuahua...;)

rosealley said...

@ciare@
haha, spesifik sgt lak tu;p

Related Posts with Thumbnails